Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Свободата на словото у нас не е нарушена, в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgСвободата на словото у нас не е нарушена, в
Коментари Харесай

Младен Маринов: Хванахме над 640 нарушители с фалшиви декларации за преминаване на КПП-тата

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Свободата на словото у нас не е нарушена, в Дания има доста по-строги забрани за разпространяване на информация за ковид. За Каракачанов е назначена инспекция - в парк е бил, актът планува санкция от 300 до 1000 лв.. Той самият пожела да бъде извършна инспекцията. Той не е бил сигурен дали това е скамейка на алея или в парк, изясни министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред водещата на предаването " Лице в лице " Цветанка Ризова. 

Проверяваме декларациите на контролните пунктове - от над 9000 тествани при 641 случая се окава, че тези хора нямат трудов контракт и не работят в посочената компания. 80 от тях са заявили, че отиват на работа, а са регистрирани в бюрата по труда като безработни. 

Няма да можем да честваме празниците както е по традиция. Не бива да се събираме фамилно. Ако в този момент не успеем, до началото на май всичко ще отиде по дяволите. След 13 май може да има равномерен преход, в случай че обстановката разрешава. 

В Испания отхлабват ограниченията като отварят дребни магазинчета, които при нас в никакъв случай не са били затваряни. От тази вечер влиза заповед от здравната ревизия за ограничение придвижването в избрани квартали, изясни министърът в предаването по БТВ.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР